Oplossingen

Akoestische oplossingen die met u overeenkomen

Akoestisch comfort is hot: het aanbod aan producten was nog nooit zo uitgebreid. Dat maakt het echter moeilijker om te vinden wat U nodig heeft.

“Een ruim aanbod volstaat niet: akoestisch comfort vereist ook deskundig advies.”

Ontdek hier onze selectie van oplossingen die voldoen aan onze visie op akoestisch comfort in een woon-of werkomgeving.

Box-in-Box

Box-in-Box

De oplossing bij uitstek om een ruimte geluidsarm te maken. Ideaal voor homestudio’s, muzieklokalen, filmzalen. Met het box-in-boxsysteem wordt de te isoleren ruimte volledig losgekoppeld van alle raakvlakken en kan elke muur afzonderlijk geïsoleerd worden tegen zowel lucht- als contactgeluid.

Deuren

Deuren

De geluidswerende deuren van HAPPYTATION bieden een demping van 38 tot 45 dB. Onze deuren zijn standaard uitgerust met een valdorpel en geluidswerend rubberprofiel aan de listeel. Wij leveren onze deuren schilderklaar, geschilderd, of afgewerkt met houtfineer. Voor een goed resultaat speelt niet alleen de deur een rol, maar moet er ook gelet worden op de wand waarin het deurkozijn komt. Bij een vraag om geluidswerende deuren zal HAPPYTATION daarom altijd eerst de volledige constructie analyseren, en pas daarna advies geven over het meest geschikte deurmodel.

Home-Cinema en VideoConference

Home-Cinema en VideoConference

HAPPYTATION installeert sleutel-op-de-deur homecinema’s en kamers voor videoconferentie bij u thuis of op kantoor. Wij vertrekken van een water- en winddichte ruimte en doen alles wat nodig is voor een perfecte integratie van alle gewenste communicatietechnieken. De afwerking van de ruimte garandeert een optimale akoestische, elektro-akoestische en multimediabeleving. Gedaan met overbelaste microfoons, camerabeelden in tegenlicht of blaffende honden wanneer u in thuiswerk via Skype of Webex met uw collega's op kantoor vergaderd.

Plafonds en Vloeren

Plafonds en Vloeren

Geluidsoverdracht tussen verdiepingen is een heel delicaat aspect van akoestisch comfort in gebouwen. Bij HAPPYTATION vindt u trillingsdempende hangers voor alle structuren, zowel met vloerplaten als vloerbalken. Onze gipskartonstructuur met elastische dempingslaag wordt schilderklaar, geschilderd, of overtrokken met decoratiestof opgeleverd.

Voorzetwanden

Voorzetwanden

Een geluidswerende voorzetwand is vaak de beste oplossing om contactgeluid bij gesloten of halfopen bebouwing te beperken. Onze voorzetwanden werken volgens het massa-veer-massaprincipe met sterke visceuze demping en staan volledig los van de eigenlijke tussenmuur voor een optimale akoestische isolatie.

Wanden

Wanden

HAPPYTATION is uw specialist in geluidswerende binnenmuren. Wij passen voor alle muren het massa-veer-massaprincipe toe, dat wij verder optimaliseerden met een extra meeverende elastische dempingslaag. Wij houden van bij het basisonderzoek rekening met alle uitvoeringsdetails, wat een optimaal eindresultaat garandeert.

Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van persoonlijke gegevens voor statistische informatiedoeleinden met betrekking tot navigatie. Zie het privacybeleid voor meer informatie.